Reactie spelers

15

JUNI

De Day After, Reacties Van Sneijder, De Jong En Van Persie

The day after.

Een dag na Nederland-Denemarken trainde het Nederlands elftal op het complex van Wits University, het basiskamp van oranje. Sommige spelers betraden het veld met mutsen en handschoenen want de temperatuur was met bijna 15 graden gedaald ten opzichte van gisteren. Het was negen graden met een gevoelstemperatuur van maar drie graden.

Goed nieuws was de rentree van Arjen Robben. Hij deed de warming up mee met de groep en trainde daarna apart. De basiself deed niet veel, wat lopen, een rondo en voetvolley. Overigens werd het voetvolley gewonnen door de partij met Kuyt, Van Bommel, Mathijsen en Van Persie. Terwijl de reserves nog een pittige training afwerkten, waren de basisspelers wederom beschikbaar voor alle media.

De leukste reactie kwam van Wesley Sneijder op de vraag hoe de overwinning gisteravond in het hotel gevierd was.

Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht. ‘Hoe denk je? Natuurlijk met Yolanthe in bikini. We liepen de polonaise, Yolanthe in haar oranje bikini voorop en wij in zwembroek er achteraan. Yolanthe lag echt aan onze voeten,’ aldus een zeer goed gemutste Sneijder.

Verder stoorde hij zich aan de commentaren in Nederland. In vloeiend Spaans legt hij aan de Spaanse tv uit. ‘Ik heb in Italie geleerd dat alleen de overwinning telt. In Nederland moeten we 90 minuten lang fantastisch voetballen en dan met 6-0 winnen, anders hebben we het niet goed gedaan. Ik geef toe dat we niet briljant speelden. Maar we hebben gewonnen en daar gaat het om. Wat kunnen ze toch zeuren in Nederland.’

 

 

Barbara BarendBarbara Barend
Volg Barbara op Twitter

Bookmark and Share

Barbara
maandag 14 juni

Ibrahim Afellay

Barbara
dinsdag 15 juni

John Heitinga

Barbara
maandag 14 juni

Joris Mathijsen

Barbara
maandag 14 juni

Eljero Elia

Barbara
maandag 14 juni

Maarten Stekelenburg

Barbara
maandag 14 juni

Rafael Van Der Vaart

Hyves Facebook Twitter Rss Youtube

Frits & Barbara beantwoorden jullie vragen

http://www.youtube.com/v/tha4x76XhRI&hl=nl_NL&fs=1&
Stel hier je vraag Of een video vraag stellen via Youtube

Home Reactie spelers

De day after, reacties van Sneijder, De Jong en Van Persie

Created by Lionhead

WKZomerHelden.nl is mede mogelijk gemaakt door: Unive

Sluit popup
Win WK prijzen