WKZomerHelden.nl prijzenarragement

Aankomende weken zullen hier de prijswinnaars bekend gemaakt worden

Wil je kans maken op deze prijzen? Maak dan een Twitter account aan en volg Frits en Barbara.
De prijzen worden verloot onder de volgers.


3x Wijnpakket bestaande uit zes flessen wijn.

Winnaars:

Marion van Uytregt
Agnes
Bob Mafficioli

Vandaag als één man achter die Mannschaft

 

Woensdag speelt het Duitse team de halve finale tegen Spanje. En Oranje zit er al helemaal klaar voor! Thuis voor de tv, op de bank met een goed glas wijn. Duitse wijn natuurlijk, gemaakt van biologische geteelde druiven. Want alleen dan is het echt genieten van al het goeds dat Duitsland ons te bieden heeft.

Hoezo biologisch?

Bij vinaison.nl staat de kwaliteit van het product bovenaan. De druiven groeien in een natuurlijke omgeving zonder toevoeging van bestrijdingsmiddelen. De flora en fauna zorgen ervoor dat ziekten weinig kans hebben. Als de druiven rijp zijn, worden ze vaak handmatig geplukt en geselecteerd zodat alleen de beste exemplaren overblijven. Zo wint kwaliteit het van kwantiteit, en dat proef je bij elke slok.

Wijnpakket

Het wijnpakket dat je wordt aangeboden door vinaison.nl bestaat uit zes flessen wijn.

In het Duitse Friesenheim ligt het wijnhuis van Johannes Lorenz. Hun druivenranken zijn al zo oud, dat ze minder druiven produceren die des te beter smaken! Wat te denken van de fruitige, droge Dornfelder 2007, de krachtige, harmonieuze Cabernet Sauvignon 2005 of de zeer aromatische Koördinaten Cuvée uit 2005. En dan hebben we het nog niet gehad over de rijke, droge witte Riesling 2008 en de krachtige, uitgebalanceerde Weisser Burgunder 2007. Vlak ook Weingut Zahringer niet uit. Het familiebedrijf produceert een prachtige Gewürztraminer met een frisse en kruidige smaak.

Steun Duitsland, ook na het WK

Krijg je niet genoeg van onze biologische Duitse wijnen? Ga dan naar vinaison.nl en bestel gemakkelijk, veilig (iDeal) en snel de wijnen van je keuze. Drink je liever wijn uit een ander land? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen drie werkdagen kan je genieten van de pure smaak van wijn.

http://www.vinaison.nl/

Hyves Facebook Twitter Rss Youtube

Frits & Barbara beantwoorden jullie vragen

http://www.youtube.com/v/tha4x76XhRI&hl=nl_NL&fs=1&
Stel hier je vraag Of een video vraag stellen via Youtube

Home Prijzen

Wijnpakket bestaande uit zes flessen wijn.

Created by Lionhead

WKZomerHelden.nl is mede mogelijk gemaakt door: Unive

Sluit popup
Win WK prijzen