WKZomerHelden.nl prijzenarragement

Aankomende weken zullen hier de prijswinnaars bekend gemaakt worden

Wil je kans maken op deze prijzen? Maak dan een Twitter account aan en volg Frits en Barbara.
De prijzen worden verloot onder de volgers.


1x Wijnpakket bestaande uit zes flessen wijn.

Winnaar:

Berry van den Berg

Vandaag juicht Oranje voor Spanje

Vandaag speelt het Spaanse team tegen Portugal. En Oranje zit er al helemaal klaar voor! Thuis voor de tv, op de bank met een goed glas wijn. Spaanse wijn natuurlijk, gemaakt van biologische geteelde druiven. Want alleen dan is het echt genieten van al het goeds dat Spanje ons te bieden heeft.

Hoezo biologisch?

Bij vinaison.nl staat de kwaliteit van het product bovenaan. De druiven groeien in een natuurlijke omgeving zonder toevoeging van bestrijdingsmiddelen. De flora en fauna zorgen ervoor dat ziekten weinig kans hebben. Als de druiven rijp zijn, worden ze vaak handmatig geplukt en geselecteerd zodat alleen de beste exemplaren overblijven. Zo wint kwaliteit het van kwantiteit, en dat proef je bij elke slok.

Wijnpakket

Het wijnpakket dat je wordt aangeboden door vinaison.nl bestaat uit zes flessen wijn.

Twee rode Rioja's van Bodegas Jalon. De Crianza uit 2005 is fruitig van smaak en past uitstekend bij een mooi (vlees)gerecht. De Reserva uit 2004 heeft 24 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. Krachtig en vol van smaak. Het Spaanse wijnhuis Garmendia is een ware prijswinnaar. Het wijnhuis maakt prachtige wijnen, zoals de Garmendia in eiken met een heerlijk uitgebalanceerde smaak van vanille, rode vruchten en zoethout en de Garmendia Selection 2004, een rode wijn met een sterke persoonlijkheid. De Garmendia Blanco uit 2008 is een lichte en fruitige wijn. Zó lekker, daar krijg je twee flessen van.

Steun Spanje, ook na het WK

Krijg je niet genoeg van onze biologische Spaanse wijnen? Ga dan naar vinaison.nl en bestel gemakkelijk, veilig (iDeal) en snel de wijnen van je keuze. Drink je liever wijn uit een ander land? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen drie werkdagen kan je genieten van de pure smaak van wijn.

Hyves Facebook Twitter Rss Youtube

Frits & Barbara beantwoorden jullie vragen

http://www.youtube.com/v/tha4x76XhRI&hl=nl_NL&fs=1&
Stel hier je vraag Of een video vraag stellen via Youtube

Home Prijzen

Wijnpakket bestaande uit zes flessen wijn.

Created by Lionhead

WKZomerHelden.nl is mede mogelijk gemaakt door: Unive

Sluit popup
Win WK prijzen