Partners

Univé,

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat elk lid de positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten.

Als totaalverzekeraar biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Circa 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo'n 3,7 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten. En zij blijken zo tevreden, dat Univé in diverse klantenonderzoeken als beste verzekeraar uit de bus komen.

Univé en WKZomerHelden.nl

Univé heeft hart voor voetbal en dat beperkt zich niet tot het sponsoren van sc Heerenveen. Univé ondersteunt Barbara en Frits Barend. Zij houden via twitter de voetballiefhebbers op de hoogte van actuele gebeurtenissen. Volg @BarbaraBarend en @FBarend op Twitter en kijk voor nog meer voetbalinformatie uit Zuid-Afrika op deze site.

Hyves Facebook Twitter Rss Youtube

Frits & Barbara beantwoorden jullie vragen

http://www.youtube.com/v/tha4x76XhRI&hl=nl_NL&fs=1&
Stel hier je vraag Of een video vraag stellen via Youtube

Home

Partners

Created by Lionhead

WKZomerHelden.nl is mede mogelijk gemaakt door: Unive

Sluit popup
Win WK prijzen