Dagafsluiter

22

JUNI

Snoop Dogg Anelka

Weer een bijdrga van de keeper van mijn voebalelftal SC Buitenveldert 3, Kasper van Noppen van BBK/Door Vriendschap SterkerHet zijn verwarrende tijden. Een weggestuurde Franse spits in Britse loondienst vermomt zich als Snoop Dogg en landt op Heathrow. En die andere, die echte Snoop Dogg mag niet optreden op Parkpop want daar komen maar rellen van. Zie Anelka. En dus is de vervanger van Snoop Dogg een homohater en dan moet burgemeester Van Aartsen weer lokhomo's inzetten en dat wordt ook geen leuk muziekfeest. Overal waar Snoop Dogg Anelka verschijnt, daar is ellende.

Je zal maar coach van het Franse team zijn. Of van Engeland, of Italië, of van welk onderpresterend land dan ook. maar Domenech heeft het nog veeeeel zwaarder. Hij staat alleen tegenover zijn volledig selectie minus Snoop Dogg. De man had al jaren geleden de overgebleven eer aan zichzelf moeten houden, maar zit er nog steeds, en staat voor paal.

Gisteren dreigde er zelfs complete rebellie binnen de Franse ploeg. na de therapeutische TV-sessie waarin Domenech aangaf zijn spelers imbecielen te vinden. Dat was niet gezellig vanmiddag na aflloop in de kleedkamer, bij de laatste wedstrijd van Domenech als bondscoach. Sarkozy moet zich er inderdaad mee bemoeien. Gelukkig gaat die zooi naar huis. Het is een schande voor de ooit zo trotse republiek.

Gisteren een zevenklapper van Portugal om Brazilié even te laten voelen wat het echte niveau van zo'n Noord-Korea nu is. Grappig die nekbal van Ronaldo. Had hij het echt door? Een genie dicht je het toe. Trouwens hoog tijd dat de echte meneren in het toernooi eens gaan opstaan. We zijn toe aan nieuwe helden.

En hoe moet het in godsnaam verder met het Afrikaanse voetbal nu ook Zuid-Afrika is uitgeschakeld? Talenten zat, maar die spelen allemaal in Europa, de landenteams zijn vol potentie maar labiel en onrendabel, en als het niet loopt dan gaat het scheermes erop. Zo werd ook de bleke Kaka de wedstrijd uitgenaaid. Met een Franse (!) scheidsrechter van dienst die het zicht volledig kwijt was. Franse slag. Franse ziekte. Ik smulde verder vandaag...

Kasper van Noppen

Frits BarendFrits Barend
Volg Frits op Twitter

Bookmark and Share

Frits
maandag 21 juni

Geile Spitsen

Frits
zondag 20 juni

Weer Italiƫ

Frits
zaterdag 19 juni

VAN BOMMEL MVP

Frits
vrijdag 18 juni

Gast Eddy Terstal

Frits
dinsdag 15 juni

Van Cruijf Tot Kaka

Hyves Facebook Twitter Rss Youtube

Frits & Barbara beantwoorden jullie vragen

http://www.youtube.com/v/tha4x76XhRI&hl=nl_NL&fs=1&
Stel hier je vraag Of een video vraag stellen via Youtube

Home Dagafsluiter

Snoop Dogg Anelka

Created by Lionhead

WKZomerHelden.nl is mede mogelijk gemaakt door: Unive

Sluit popup
Win WK prijzen